TEKUTÉ MASH

Tento druh chilli je bežný v USA a Ázii, ale ťažko ho budete hľadať v rámci EÚ. Výrobný proces je veľmi jednoduchý. Čerstvé chilli papričky (obvykle 85-90% z hotového výrobku) sa rozdrvia spoločne so soľou a nechajú sa kvasiť po dobu 2 až 6 mesiacov alebo aj dlhšie. Výťažok z kože, semienok a dužiny spoločne poskytne intenzívnu a bohatú chuť. Ch...

Tento druh chilli je bežný v USA a Ázii, ale ťažko ho budete hľadať v rámci EÚ. Výrobný proces je veľmi jednoduchý. Čerstvé chilli papričky (obvykle 85-90% z hotového výrobku) sa rozdrvia spoločne so soľou a nechajú sa kvasiť po dobu 2 až 6 mesiacov alebo aj dlhšie. Výťažok z kože, semienok a dužiny spoločne poskytne intenzívnu a bohatú chuť. Chilli mash je pripravený na ďalšie spracovanie (varenie, filtrovanie a mixovanie / miešanie). Používa sa na výrobu omáčok, sals, dipov, do jedál, pokrmov a mnoho ďalšieho.

Chilli mash je ekonomicky veľmi výhodný. Napríklad z jednej fľaštičky sa dá vyrobiť 10-20x toľko chilli omáčky.

Viac

TEKUTÉ MASH 15 produkty v kategórii

Zobrazuje sa 1 - 15 z 15 produktov
Zobrazuje sa 1 - 15 z 15 produktov