Údené CHIPOTLE granule  máte so zľavovým kódom lacnejšie o 30%. Nájsť ho môžete na našej  Facebook  stránke!


Bazálkovo paradajkové chilli gnocchi

Uverejnené : 2018-04-14 21:53:48
Kategória : Recepty

cesta logo
Recept pripravila Dominika Kratochvílová, originál receptu nájdete TU

350g gnocchi
250g malých paradajok
20 listov čerstvej bazalky
50 g píniových orechov
2PL masla
1 chilli paprička Kashmiri

Postup


Mierne osolenú vodu dajte variť do hrnca a keď začne voda vrieť uvarte gnocchi 2-3 minútky a potom precedte cez sitko.

Paradajky umyte, odstráňte stonku a prekrojte na polovicu. Kashmiri chilli papričky nakrájajte na menšie kúsky. Listy bazalky opláchnite a v prípade potreby nasekajte na menšie kúsky. Píniové orechy prerežte napoly. 

Zohrejte maslo v panvici a pridajte píniové orechy a krátko opekajte. Pridajte predvarené gnocchi, kúsky chilli papričky a poriadne premiešajte. Teraz pridajte nakrájané paradajky a listy bazálky a opäť premiešajte. 

Podávajte v miskách posypané strúhaným parmezánom. 

 TIP  Odporúčame pravý taliansky syr Grana Padano.

Prajeme štipľavú dobrú chuť!

Recept


JE MIERNE PÁLIVÝ
JE JEDNODUCHÝ
TRVÁ 15 MINÚT
JE NA 4 PORCIE


Kashmiri

celé sušené

chipotle

 Vysvetlivky:  1dcl - deciliter / 100ml, KL - kávová lyžička / ČL - čajová lyžicka /PL - polievková lyžica

Páči sa Vám článok? Zdielajťe ho na