Maďarský guláš s Naga Bhut Jolokia mashom

Uverejnené : 2018-03-07 16:30:49
Kategória : Recepty

cesta logo
Recept do chillizóny prináša Dominika Kratochvílová

Nákupný košík


500g hovädzie mäso
2 ks cibule
1 dcl olej
1 PL paprika sladká mletá 
100g paradajkového pretlaku
1 ks papriky
2 ks paradajky
soľ, korenie 
Majoránka
2 dcl červeného vína 
2 strúčiky cesnaku 
1 KL Naga Bhut Jolokia mash

Postup


Cibuľu si najemno nakrájame a opečieme na panvici do zlatova. Mäso nakrájaná  na väčšie kocky pridáme k cibuli, necháme zatiahnúť zo všetkých strán, posypeme mletou sladkou paprikou a poriadne premiešame.

Podlejeme vínom, vodou, pridáme nakrájanú papriku,paradajku.

Premiešajte a za občasného miešania varte do mäkka cca dve hodiny. Nakoniec dochutíme cesnakom, soľou, korením, majoránkou a pridáme Naga mash.  

 finále  Keď je guláš hotový, necháme chvíľku odstáť a podávame s knedľou alebo s čerstvým chlebom.

Prajeme pálivú dobrú chuť!

Recept


JE VEĽMI ŠTIPĽAVÝ
JE JEDNODUCHÝ
TRVÁ 120 MINÚT
JE NA 4 PORCIE

RedCayenne

Vysvetlivky: dcl - deciliter / 100ml, KL - kávová lyžička, PL - polievková lyžica

Páči sa Vám článok? Zdielajťe ho na