Mexické rebierka s Red Habanero mash

Uverejnené : 2018-05-24 16:00:55
Kategória : Recepty

cesta logo
Recept pripravila Dominika Kratochvílová, originál receptu nájdete TU

800 g rebierka
40 ml Red Habanero mash
50 ml sójová omáčka
šťava z 1/2 citróna
1 ČL čierneho korenia
1 štipka soli

Postup


Pre tieto mexické rebierka si najprv v miske pripravíme marinádu z 40ml Red Habanera, čierneho korenia a sójovej omáčky.

Do pripravenej marinády vložte rebierke, poriadne premiešajte, tak aby marináda kompletne pokryla rebierka a dajte ich oddychovať do chladničky najlepšie aspoň na 4 hodiny alebo celú noc.  

Po štyroch hodinách alebo celej noci, vyberte marinované rebierka z chladničky, pokvapkajte ich citrónovou šťavou, prípadne soľou a korením.Umiestnite rebierka na pripravený, horúci gril a grilujte približne na 5-7 minút z každej strany.

Rebierka podávame so zeleninovým šalátom, pečenými zemiakmi a výborným dipom.

 TIP  Chilli mash si môžete vymeniť podľa toho či máte chuť na pekelne pálivé rebierka alebo jemne pikantné, prípadne údené.

Prajeme štipľavú dobrú chuť!

Recept


JE PÁLIVÝ
JE JEDNODUCHÝ
TRVÁ 35 MINÚT
JE NA 4 PORCIE


Red Habanero

mash 

scotch bonnet

 Vysvetlivky:  1dcl - deciliter / 100ml, KL - kávová lyžička / ČL - čajová lyžicka /PL - polievková lyžica

Páči sa Vám článok? Zdielajťe ho na