Penne s bazalkovou omáčkou a s Red Cayenne mash

Uverejnené : 2018-03-07 14:55:35
Kategória : Recepty

cesta logo

Nákupný košík


2 kusy kuracie prsia
1 štipka muškátového oriešku
1 štipka škorice
4 strúčiky cesnaku 
2 vetvičky rozmarínu
4 lyžice olivového oleja
kurací vývar
soľ 
2 lyžice Red Cayenne mash   
Soľ a korenie   
Talianské bylinky   
400 g penne   
parmezán na posypanie  

Postup


PPenne si uvarte klasickým spôsobom v slanej vode a po uvarení jemne polejte olivovým olejom, aby sa nezlepili. Očistite cibuľu, strúčiky cesnaku a obidve nakrájajte najemno. ť.

V hlbokej panvici rozohrejte olej, pridajte cibuľu, cesnak a smažte do zlatova. Ak bude cibuľa hotová pridajte mleté ​​mäso a restujte kým sa poriadne nezatiahne a nepustí jemnú šťavu. Pridajte do mäsa červené papriky nakrájané na malé kúsky, s plechovku paradajok, Red Cayenne mash, paradajkovú omáčku s bazalmikom, pretlak. Poriadne premiešajte a na jemnom plameni nechajte dusiť cca 20 minút.

Dochuťte podľa potreby soľou, korením, bylinkami, ak to chcete mať pikantnejšie môžete pridať aj mletý chilli prášok. 

 finále  Na záver pridajte penne a dobre premiešajte. Podávajte posypané parmezánom a ozdobené čerstvými bylinkami. Prajeme štipľavú dobrú chuť.

Prajeme pálivú dobrú chuť!

Recept


JE MIERNE ŠTIPĽAVÝ
JE JEDNODUCHÝ
TRVÁ 35 MINÚT
JE NA 4 PORCIE

RedCayenne


Páči sa Vám článok? Zdielajťe ho na