Údené CHIPOTLE granule  máte so zľavovým kódom lacnejšie o 30%. Nájsť ho môžete na našej  Facebook  stránke!


Ružičkový kel s cesnakom a s chilli Prik Chee Fah

Uverejnené : 2018-03-31 15:23:21
Kategória : Recepty

cesta logo
Recept pripravila Dominika Kratochvílová, originál receptu nájdete TU

Nákupný košík


1 kg ružičkového kelu
2 ks Prik Chee Fah papričky
3 PL masla
1 štipka cukru
1 štipka soli

Postup


Očistite ružičkový kel a odrežte hrubé konce. Dajte zohriať vodu so štipku soli a so štipkou cukru. Keď voda bude vracia vložte do nej ružičky kelu a varte 15 minút.

Medzitým nakrájajte chilli papričky Prik Chee Fah na menšie kúsky a strúčiky cesnaku na tenšie plátky.

Dajte do panvice zohriať olej. Keď bude olej horúci pridajte doňho chilli papričky a cesnak, krátko ich spolu opečte a potom pridajte do panvice aj uvarený ružičkový kel a opekajte spolu 1 až 2 minúty.

 FINÁLE  Na záver môžete ešte dochutiť soľou a podávať.


 TIP  Je to výborná príloha k mäsu, k zelenine alebo len tak s nejakým vynikajúcim dipom.

Prajeme štipľavú dobrú chuť!

Recept


JE JEMNE ŠTIPĽAVÝ
JE JEDNODUCHÝ
TRVÁ 20 MINÚT
JE NA 4 PORCIE


Prik Chee Fah

celé sušené

birds eye

 Vysvetlivky:  1dcl - deciliter / 100ml, KL - kávová lyžička / ČL - čajová lyžicka /PL - polievková lyžica

Páči sa Vám článok? Zdielajťe ho na