Ponuka spolupráce firemným zákazníkom


Vlastníte reštauráciu či máte kamenný obchod? Alebo máte zaujímavý blog, kde by sa naše chilli hodilo? Ste tu správne!



TEKUTÝ MASH

Tento druh spracovania chilli papričiek je bežný v USA a v Ázii, ale ťažko ho budete hľadať v rámci EU. Výrobný proces je veľmi jednoduchý. Čerstvé chilli papričky (obvykle 85-90% z hotového výrobku) sa rozdrtia spoločne so soľou a nechajú sa fermentovať (kvasiť) po dobu 2 až 6 mesiacov. Výťažok z kože, semiačok a dužiny spoločně poskytne intenzivnú a bohatú chuť. Pokiaľ sa fermentácia zastaví (obvykle behom 2-4 mesíacov) produkt sa transportuje, tak ako sa vyrobý. Inak sa v malom množstve pridá ocot (kyselina octová 2-4%) pre zastavenie procesu fermentácie. Výsledkom je chilli mash (pyré/kašovitá zmes), ktorý je stabilný a bezpečný v bežnom prostredí (nemusí sa chladiť, pH pod 4). Soľ pôsobí ako prírodný konzervant, takže sú vylúčené akékoľvek chemické konzervanty či farbiva. Chilli mash je vyrobený za nízkych nákladov a pripravený k ďalšiemu spracovaniu (varenie, filtrovanie, mixovanie/miešanie). Používá sa k výrobe omáčok, sals, dipov, do jedál, pokrmov a mnoho ďalšieho. Chilli mash je dostupný po celý rok a stupeň pálivosti sa nemení. Ekonomicky veľmi výhodná varianta.

Možnosti dodania:


CELÉ SUŠENÉ

Sušenie je jednou z najstarších konzervačných metód. Sušené chilli je obvykle bez škodlivých patogénov. U sušených chilli papričiek je jednoduché dlhodobé skladovanie a jednoduchá manipulácia. Papričky sú ekonomicky výhodné a dostupné po celý rok. Majú veľmi široké použitie. Do jedál, omáčok, sals alebo čisté ako korenie. Po zbere nie sú potrebné žiadne prísady, jedine dostatok slnečného svetla alebo zdroj pravidelného pomalého tepelného spracovania. Sušenie zabíja mnoho bakterií a plesní. Navíac umožňuje uchovanie po neobmedzene dlhú dobu, pokiaľ sú chilli papričky správne skladované bez akýchkoľvek nežiadúcich účinkov. Správne by mali byť skladované v suchom a chladnom prostredí mimo dosah svetla. Tak v zásade zostávajú bezpečné na konzumáciu. Prírodné oleje a farebné pigmenty sa samozrejme vždy s vekom rozptýlia. Dodatočne sme schopný naše kapsika tepelne alebo parou spracovať, ale nakoľko majú všetky naše produkty nízku aktivitu vody, sú schválené. Naši dodavatelia ich prísne kontrolujú, takže ďalšia úprava už nie je potrebná.

Možnosti dodania: legenda2.png

PRÁŠOK | VLOČKY | GRANULE

Sušené chilli papričky sa ďalej môžu spracovať formou drtenia na chilli vločky, granule, či veľmi jemným drtením na chilli prášok. Každá forma si nájde široké uplatnenie. Rovnako ako celé sušené papričky majú dlhú dobu trvanlivosti, pokiaľ sa uchovávajú uzavreté mimo dosah svetla v suchom a chladnom prostredí.

Možnosti dodania:

ASEPTIC PACK | KONZERVOVANÉ

Pokiaľ sa výrobcovi nehodí k spracovaniu náš mash, alebo je potrebný výrobok s plnšou chuťou budú vhodnou voľbou naše teplom plnené produkty. Proces je opäť veľmi jednoduchý. Plody sú roztriedené, vyčistené a rozdrtené. Obvykle sa pridá trocha oleja, soli a octu. Potom sa produkt ohreje (v sáčku), predtým než sa asepticky zabalí do sáčkov. Následne je pripravený k použitiu, bez toho aby sa musel ďalej spracovávať. Výsledkom je stabilné, takmer čerstvé chilli, ktoré má výraznú chuť a aromu. Vhodné pre použitie do šalátov, hotových jedál, podobných omáčok a korení. Pre reštaurácie ponúkam tiež veľmi obľúbené na koliečka krájené Jalapeno papričky v konzervách či sladké Sweetheart.

Možnosti dodania:legenda2.png
Dovozca chilli papričiek
Naša značka je medzinárodná a ročne predávame tony tých najlepších chilli papričiek priamo z krajín pôvodu do rôznych európskych krajín.

CENOVÚ PONUKU ŽIADAJTE NA velkoobchod@thechillidoctor.sk


Kontaktné údaje ChilliDoctor SK
Ovsišstké námestie 1
851 04 Bratislava

+421 940 735 352
info@thechillidoctor.sk

Fakturačné údaje Rick s.r.o.
Furdekova 1619/8
85103 Bratislava
Slovensko

IČO: 50 438 948
DIČ: 212 034 2664
IČ DPH: SK2120342664
Výpis z Obchodného registra Okresného súdu Bratislava I, Vložka číslo: 113219/B

Fio Banka a.s.:
IBAN / SWIFT: SK87 8330 0000 0027 0105 6356 / FIOZSKBA